Over ROQ Consulting

ROQ Consulting staat voor Return On Quality, het leveren van kwaliteit. Wij zijn een adviesbureau met een professionele en sociale kijk op organisaties, scholen en personen.

Wij ondersteunen en adviseren ondernemers, organisaties en scholen op het gebied van strategisch management, business development, sales en services. Daarnaast begeleiden en ondersteunen wij individuen en groepen op persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dit doen wij op onze eigen unieke en resultaatgerichte manier.

Als onafhankelijke partij bieden wij onze klanten een objectieve kijk op de uitdagingen waar een organisatie of persoon mee worstelt. ROQ Consulting is open, verbindend en resultaatgericht naar al onze klanten. Daarbij maken wij gebruik van ons brede netwerk; bestaande uit diverse organisaties en personen.

Een samenwerking met ROQ Consulting omvat de volgende kenmerken die belangrijk zijn voor het behalen van successen:

1. Doelgerichtheid
2. Leergierigheid
3. Motivatie
4. Continue Ontwikkeling
5. Discipline
6. Doorzettingsvermogen
7. Blijven lachen

“ROQ Consulting: Flexibiliteit, transparantie, eerlijkheid en kwaliteit”

Consultancy

Ondersteuning en begeleiding bij het bepalen en behalen van doelstellingen voor bedrijven. Gezamenlijk gaan wij opzoek naar oplossingen voor uitdagingen.

Coaching

Kennis en motivatie overdragen via persoonlijke coaching. Verbetering van je business conditie, zakelijk gerichter en dat je, fysiek en mentaal, fitter én gezonder wordt.

Sales Training

Het voornaamste doel is ontwikkeling van de sales vaardigheden om groei te realiseren door middel van waardecreatie en tevreden klanten.

Talent Video Pitch

‘Making Talent Visible’. Iedereen bezit minimaal een talent. Talent Video Pitch biedt brede ondersteuning bij de ontwikkeling en begeleiding van talent.

De oprichters

ROQ Consulting is door ons, 2 broers, opgericht. Geboren en getogen in Nederland, in combinatie met een Surinaamse opvoeding, hebben bijgedragen aan een positieve ontwikkeling in de maatschappij. Trots op onze moeder, beiden gelukkig getrouwd en blij met onze kinderen, vormen de bouwstenen voor onze dagelijkse kracht en motivatie.

De kennis die wij dagelijks bundelen is verkregen door: Werkervaring, zakelijke relaties, sociale netwerk en ervaringen met andere culturen.

Onze kennis is mede ontwikkeld door opleidingen op verschillende niveaus; MAVO, VMBO, MBO (MTS en MEAO), HBO (HTS en HEAO), Universiteit en diverse (bedrijfs) cursussen.

Wij hebben ruim 40 jaar werkervaring; Een commercieel bedrijfskundige managementachtergrond in de zakelijke dienstverlening gecombineerd met business development en sales in de techniek en IT. Daarnaast hebben wij op zowel zakelijk als persoonlijk gebied diverse trainingen, workshops en coaching  trajecten verzorgd.

Door onze ruime ervaring in de zakelijke dienstverlening, sales trainingen en coaching zijn wij bekwaam in het benaderen vanuit een helikopterview.

Onze kracht: Een onderbouwde benadering vanuit een andere invalshoek. Ons advies kunnen wij tevens implementeren. Wij doen aan maatwerk en zijn oplossingsgericht: “Realisaties door investering in relaties”

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op via info@roqconsulting.nl.

Wij hebben o.a. gewerkt met, voor en/of in opdracht van:

Menu