Over ROQ Consulting

ROQ Consulting staat voor Return On Quality, het leveren van kwaliteit. Wij zijn een adviesbureau met een professionele en sociale kijk op bedrijven, organisaties en personen.

Wij ondersteunen en adviseren ondernemers en organisaties op het gebied van strategisch management, business development, sales en services. Daarnaast begeleiden en ondersteunen wij individuen en groepen op persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dit doen wij op onze eigen unieke en resultaatgerichte manier.

Als een onafhankelijke partij bieden wij onze klanten een objectieve kijk op de uitdagingen waar een organisatie of persoon mee worstelt. ROQ Consulting is open, verbindend en resultaatgericht naar al onze klanten. Daarbij maken wij gebruik van ons brede netwerk, bestaande uit diverse organisaties en personen.

Een samenwerking met ROQ Consulting omvat de volgende kenmerken die belangrijk zijn voor het behalen van successen:

1. Doelgerichtheid
2. Leergierigheid
3. Motivatie
4. Continue Ontwikkeling
5. Discipline
6. Doorzettingsvermogen
7. Blijven lachen

“ROQ Consulting; flexibiliteit, transparantie, eerlijkheid en kwaliteit”

Consultancy

Ondersteuning en begeleiding bij het bepalen en behalen van doelstellingen voor bedrijven. Gezamenlijk gaan wij opzoek naar oplossingen voor uitdagingen.

Coaching

Kennis en motivatie overdragen via persoonlijke coaching. Verbetering van je business conditie, zakelijk gerichter en dat je, fysiek en mentaal, fitter én gezonder wordt.

Sales Training

Voor zowel starters als ervaren sales. Het voornaamste doel is om ervoor te zorgen dat de omzet stijgt door middel van waardecreatie en tevreden klanten.

Talent Video Pitch

‘Making Talent Visible’. Iedereen bezit minimaal een talent. Talent Video Pitch biedt brede ondersteuning bij de ontwikkeling en begeleiding van talent.

Over Roquillo en Gino

ROQ Consulting is opgericht door 2 broers, Roquillo en Gino. Geboren en getogen in Nederland in combinatie met een Surinaamse opvoeding, hebben bijgedragen aan een positieve ontwikkeling in de maatschappij. Trots op onze moeder, beiden gelukkig getrouwd en blij met onze kinderen, vormen de bouwstenen voor onze dagelijkse kracht en motivatie.

Onze gezamenlijke kennis die wij dagelijks bundelen is verkregen door: opleiding, werkervaring, sociale contacten en ervaringen met andere culturen. Gecombineerd hebben we kennis verkregen door opleidingen op verschillende niveaus; MAVO, VMBO, MTS, HTS, MEAO (MBO),HEAO (HBO), Universiteit en diverse bedrijfscursussen.

Wij hebben o.a. gewerkt met, voor en/of in opdracht van:

Menu