Over ROQ Consulting

Welkom bij ROQ Consulting, waar we streven naar Return On Quality – het leveren van hoogwaardige diensten. Als adviesbureau hebben we een professionele en sociale benadering van organisaties, scholen en individuen.

Ontdek hoe ROQ Consulting u kan helpen uw doelen te bereiken. Wij bieden ondersteuning en advies aan ondernemers, organisaties en scholen op het gebied van strategisch management, business development, sales en services. Daarnaast begeleiden en ondersteunen we individuen en groepen bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling, met een unieke en resultaatgerichte aanpak.

Bij ROQ Consulting streven we ernaar om onze klanten een objectieve kijk te bieden op de uitdagingen waarmee zij worstelen, zowel op organisatorisch als persoonlijk niveau. Wij zijn open, verbindend en resultaatgericht naar al onze klanten toe. Daarbij maken we gebruik van ons uitgebreide netwerk, bestaande uit diverse organisaties en personen, om zo de best mogelijke oplossingen te vinden.

Een samenwerking met ROQ Consulting omvat de volgende kenmerken die belangrijk zijn voor het behalen van successen:

1. Doelgerichtheid
2. Leergierigheid
3. Motivatie
4. Continue Ontwikkeling
5. Discipline
6. Doorzettingsvermogen
7. Blijven lachen

“ROQ Consulting: Flexibiliteit, transparantie, eerlijkheid en kwaliteit”

Consultancy

Ondersteuning en begeleiding bij het bepalen en behalen van doelstellingen voor bedrijven. Gezamenlijk gaan wij opzoek naar oplossingen voor uitdagingen.

Coaching

Kennis en motivatie overdragen via persoonlijke coaching. Verbetering van je business conditie, zakelijk gerichter en dat je, fysiek en mentaal, fitter én gezonder wordt.

Sales Training

Het voornaamste doel is ontwikkeling van de sales vaardigheden om groei te realiseren door middel van waardecreatie en tevreden klanten.

Talent Video Pitch

‘Making Talent Visible’. Iedereen bezit minimaal een talent. Talent Video Pitch biedt brede ondersteuning bij de ontwikkeling en begeleiding van talent.

De oprichters

ROQ Consulting heet u van harte welkom!

Wij zijn opgericht door twee broers, geboren en getogen in Nederland met een Surinaamse achtergrond, wat heeft bijgedragen aan onze positieve impact op de maatschappij. Trots op onze moeder en gelukkig getrouwd met kinderen, vormen deze elementen de basis van onze dagelijkse motivatie.

Onze kennis is het resultaat van diverse bronnen, waaronder werkervaring, zakelijke relaties, ons sociale netwerk en interacties met verschillende culturen. We hebben educatie genoten op diverse niveaus, van MAVO tot universiteit, aangevuld met diverse bedrijfscursussen.

Met meer dan 40 jaar werkervaring hebben we een stevige achtergrond in commercieel bedrijfskundig management, zakelijke dienstverlening, business development en sales in de techniek en IT-sector. Bovendien hebben we uitgebreide ervaring in het verzorgen van trainingen, workshops en coachingstrajecten, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak.

Dankzij onze uitgebreide ervaring in zakelijke dienstverlening, sales training en coaching, zijn we bedreven in het hanteren van een helikopterview bij het benaderen van uitdagingen. Onze kracht ligt in het bieden van onderbouwd advies vanuit een andere invalshoek, waarbij we niet alleen adviseren maar ook implementeren. Wij geloven in maatwerk en zijn oplossingsgericht: “Realisaties door investering in relaties.”

Ontdek wat ROQ Consulting voor u kan betekenen en neem vandaag nog contact met ons op!

Wij hebben o.a. gewerkt met, voor en/of in opdracht van:

Menu