Consultancy

Strategisch | Business Development | Sales | Commercieel

ROQ Consulting biedt ondersteuning en begeleiding bij het bepalen en behalen van doelstellingen voor bedrijven en ondernemers. Gezamenlijk gaan wij op zoek naar de juiste oplossingen voor specifieke uitdagingen.

Over_ROQ_ConsultingWij ondersteunen op het gebied van business development, sales, vertegenwoordiging en het bepalen van organisatiedoelstellingen. Starters, eenmanszaken, van zzp-er tot BV: Het adviseren doen wij vanuit een strategische, tactische en/ of operationele invalshoek.

Voorbeelden van een aantal uitdagingen bij onze cliënten:

Op welke manieren kunnen wij onze klanten beter bedienen, hoe realiseren we groei, of hoe komen wij als organisatie in contact met het juiste netwerk

Wij zijn er van overtuigd dat het combineren van krachten, leidt tot betere resultaten: “Realisaties door investering in relaties”. Door te verbinden heb je een groter bereik. ROQ Consulting staat altijd open voor zowel samenwerkingen als partnerschappen.

Onze aanpak

Wij starten met een analyse van een aantal situaties. Na de analyse volgen de concrete advisering en uitvoering. Dit doen we op basis van de verkregen antwoorden, inzichten in combinatie met onze kennis en ervaring. In samenwerking met de klant doorlopen wij het gehele proces, zodat deze uiteindelijk zelfstandig, tevreden en succesvol verder kan.

‘Doing the right things right’

ROQ Consulting is van mening dat mensen de onderscheidende factor zijn. Elke voorkeur, elke achtergrond, elke ervaring is waardevol. De mensen zijn bepalend voor het succes en voortbestaan van een organisatie. Rode draden voor onze aanpak zijn openheid, creativiteit en concrete resultaten.

Onze gezamenlijke ervaringen liggen binnen de techniek, proces, food, Industrie, energie, infra, IT, offshore, oil & gas, recycling, water, gebouw gebonden installaties, sport, zorg, ziekenhuizen en zorginstellingen.

Wij bieden onze klanten, slimme, nuchtere en praktische adviezen om de organisatie succesvoller te maken.

“When you change the way you look at things, the things you look at change.”

Meer diensten:

Coaching

Kennis en motivatie overdragen via persoonlijke coaching. Wij bieden topsprekers en trainingen voor zowel particulieren, zelfstandigen, bedrijven en professionals.

Sales Training

Het voornaamste doel is ontwikkeling van de sales vaardigheden om groei te realiseren door middel van waardecreatie en tevreden klanten.

Talent Video Pitch

‘Making Talent Visible’. Iedereen bezit minimaal een talent. Talent Video Pitch biedt brede ondersteuning bij de ontwikkeling en begeleiding van talent.

Ervaringen met ROQ Consulting
Menu