Consultancy

Strategisch | Business Development  |  Sales  |  Interim

ROQ Consulting biedt ondersteuning en begeleiding bij het bepalen en behalen van doelstellingen voor bedrijven. Gezamenlijk gaan wij opzoek naar de juiste oplossingen voor specifieke uitdagingen.

Over_ROQ_ConsultingWij ondersteunen diverse type ondernemers op het gebied van strategie, groei en bepalen van doelstellingen. Starters, eenmanszaken, van zzp-er tot BV of NV. Het adviseren over onder meer strategie en organisatievraagstukken, doen wij vanuit een strategische, tactische of operationele invalshoek. Op welke manieren kunnen wij onze klanten beter bedienen, hoe realiseren we groei, of hoe komen wij als organisatie in contact met het juiste netwerk?

Wij zijn er van overtuigd dat het combineren van krachten, leidt tot betere resultaten. ‘Realisaties door relaties’; door te verbinden heb je een groter bereik. ROQ Consulting staat altijd open voor zowel samenwerkingen als partnerschappen.

Onze aanpak

Wij gaan samen stap voor stap het volledige proces doorlopen. Ons startpunt is een analyse: hoe staat het bedrijf er nu voor? Wat is de huidige situatie versus de beoogde situatie? Na het stellen van de vragen en inventarisatie van de antwoorden volgen de adviezen: wat kan en wat moet er verbeterd worden? In samenwerking met de klant werken wij tot op het einde van het proces, zodat de klant uiteindelijk op zichzelf verder kan. Elke voorkeur, elke achtergrond, elke ervaring is waardevol.

‘Doing the right things right’

ROQ Consulting is van mening dat mensen de onderscheidende factor zijn. De mensen zijn bepalend voor het succes en voortbestaan van een organisatie. Rode draden voor onze aanpak zijn tastbaarheid en concrete resultaten.

Onze gezamenlijke ervaringen liggen binnen de techniek, proces, food, Industrie, energie, infra, offshore, oil & gas, recycling, water, gebouw gebonden installaties, ziekenhuizen en zorginstellingen. Binnen de commerciële sector hebben wij ervaring in Business Development, Business Consulting, Coaching en Sales.

Grote, middelgrote of kleine organisaties; Wij bieden onze klanten, slimme, nuchtere en praktische adviezen om de organisatie succesvoller te maken.

“When you change the way you look at things, the things you look at change.”

Meer diensten:

Coaching

Kennis en motivatie overdragen via persoonlijke coaching. Wij bieden topsprekers en trainingen voor zowel particulieren, zelfstandigen, bedrijven en professionals.

Sales Training

Voor zowel starters als ervaren sales. Het voornaamste doel is om ervoor te zorgen dat de omzet stijgt door middel van waardecreatie en tevreden klanten.

Talent Video Pitch

‘Making Talent Visible’. Iedereen bezit minimaal een talent. Talent Video Pitch biedt brede ondersteuning bij de ontwikkeling en begeleiding van talent.

Ervaringen met ROQ Consulting
Menu