[ultimate_spacer height=”450″ height_on_tabs=”160″ height_on_tabs_portrait=”160″ height_on_mob_landscape=”160″ height_on_mob=”160″]

Coaching

Persoonlijk | Zakelijk | 1:1 | Duo | PIP trajecten

Bij ons staat het behalen van resultaten en het hebben van een positieve impact centraal. Wij bieden zowel business coaching als persoonlijke coaching aan, om zo de cliënt op elk gebied te kunnen ondersteunen.

‘Leef vanuit je verbeelding, niet vanuit je geschiedenis’

Onze aanpak bij ROQ Consulting is gebaseerd op respect, vertrouwen, inleving en openheid. Geïnspireerd door de principes van sportcoaching, zowel op individueel als groepsniveau, richten wij ons op het mentale, praktische en prestatiegerichte aspect.

Wij zijn geen adviseurs, maar een gelijkwaardige gesprekspartner die inzichten en tips geeft om de cliënt zijn of haar eigen antwoorden te laten vinden. Tijdens de coaching sessies worden gerichte en kritische vragen gesteld om zo samen tot de best mogelijke oplossing te komen.

Ons doel is om samen met de cliënt een concreet en tastbaar doel te stellen om tot het gewenste resultaat te komen. Een mooi plan in het hoofd heeft immers geen waarde zonder concrete en gerichte actie. Bij ROQ Consulting streven we naar een positieve impact op de persoon en de omgeving, en zijn we enthousiast en persoonlijk in onze benadering.

Of je nu uitdagingen ervaart op zakelijk of persoonlijk gebied, wij staan klaar om je te helpen.

“Is een Persoonlijk Improvement Plan (PIP) een kans of een probleem? Wij zien het als een unieke kans voor groei en ontwikkeling. Ontdek hoe we je kunnen begeleiden en ondersteunen bij het omzetten van deze uitdaging in een waardevolle mogelijkheid voor persoonlijke en professionele vooruitgang.”

Onze coaching is gericht op het mentale aspect, praktische aspect en prestatiegerichte aspect, om zo een holistische benadering te bieden. Wij geven geen antwoorden, wij laten je op zoek gaan naar je eigen antwoorden aan de hand van onze tips en inzichten.

Samen laten we je ontdekken wat succes voor jou betekent en hoe je een gelukkig, succesvol en tevreden leven kunt leiden.

 

‘The best feedback is what we don’t want to hear.’ – George Raveling

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of meer informatie wilt over onze coaching. We kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan en resultaten te behalen die een positieve impact hebben op jou en je omgeving.

ROQ Consulting wilt samen met jou succes benoemen en realiseren.

‘Champions play as they practice.
Create a consistency of excellence in all your habits.’ – Mike Krzyzewski

Meer diensten:

Consultancy

Ondersteuning en begeleiding bij het bepalen en behalen van doelstellingen voor bedrijven. Gezamenlijk gaan wij opzoek naar oplossingen voor uitdagingen.

Sales Training

Het voornaamste doel is ontwikkeling van de sales vaardigheden om groei te realiseren door middel van waardecreatie en tevreden klanten.

Talent Video Pitch

‘Making Talent Visible’. Iedereen bezit minimaal een talent. Talent Video Pitch biedt brede ondersteuning bij de ontwikkeling en begeleiding van talent.

[ultimate_spacer height=”0″ height_on_tabs=”60″ height_on_tabs_portrait=”60″ height_on_mob_landscape=”60″ height_on_mob=”60″]
Ervaringen met ROQ Consulting
Menu