Coaching

Persoonlijk | Zakelijk | 1:1 | Duo

Coaching van ROQ Consulting is bedoeld voor een ieder die concreet aan de slag wilt gaan om resultaat te bereiken, te vergroten en te verbeteren. Professionele en/of persoonlijke groei; door middel van een open benadering maken we alles bespreekbaar om groei te realiseren.

‘Leef vanuit je verbeelding, niet vanuit je geschiedenis’

Het coachen in oplossingen creëert oplossingen. Wij dagen je graag uit op basis van vertrouwen, openheid en positiviteit om het gewenste resultaat te realiseren.

Samen maken we het doel concreet en tastbaar om tot het gewenste resultaat te komen. Een mooi plan in het hoofd heeft geen waarde zonder concrete actie en gerichte actie.

Het doel van onze coaching is resultaatgericht ten aan zien van een positieve impact. Impact en energie voor de persoon en omgeving. Met enthousiasme en een persoonlijke benadering gaan wij kritisch en slagvaardig te werk. Wij overzien de situatie, zowel zakelijk als persoonlijk, over de volle breedte en komen snel tot de essentie.

Het is heel erg normaal om te twijfelen aan wat je aan het doen bent. Vaak zijn er meerdere oorzaken. Je merkt op dat je een ander type persoon bent geworden, thuis of op de werkvloer. Een persoon waar je een verandering voor wilt. Je hebt het gevoel dat je kwetsbaar bent of vastloopt. Wij begrijpen dat het moeilijk is uit te leggen waarom of waardoor dit is ontstaan. Het is goed om bewust stil te staan bij die twijfel om het vervolgens om te buigen tot zekerheid en duidelijkheid.

ROQ Consulting biedt coachingstrajecten op zakelijk en persoonlijk gebied.

‘The best feedback is what we don’t want to hear.’ – George Raveling

Wij hanteren een kritische aanpak op basis van respect, vertrouwen, inleving en openheid. Onze vorm van coaching stamt af van sport-coaching, zowel individueel als groepsverband. Wij richten ons op het mentale aspect, praktische aspect en prestatiegerichte aspect.

Welke uitdagingen ervaar jij of waar wil jij graag open en vrij over praten?

Tijdens de coaching sessie(s) stellen wij gerichte en kritisch vragen om tot de kern van het probleem te komen. Wij geven geen antwoorden, wij laten je op zoek gaan naar je eigen antwoorden aan de hand van onze tips en inzichten.

ROQ Consulting wilt samen met jou succes benoemen. Wat is succes voor jou? Wanneer leef je een gelukkig, succesvol en tevreden leven? Door middel van onze coaching laten wij je zien hoe je deze elementen kan combineren. Wij zijn een gelijkwaardige gesprekspartner.

‘Champions play as they practice.
Create a consistency of excellence in all your habits.’ – Mike Krzyzewski

Meer diensten:

Consultancy

Ondersteuning en begeleiding bij het bepalen en behalen van doelstellingen voor bedrijven. Gezamenlijk gaan wij opzoek naar oplossingen voor uitdagingen.

Sales Training

Het voornaamste doel is ontwikkeling van de sales vaardigheden om groei te realiseren door middel van waardecreatie en tevreden klanten.

Talent Video Pitch

‘Making Talent Visible’. Iedereen bezit minimaal een talent. Talent Video Pitch biedt brede ondersteuning bij de ontwikkeling en begeleiding van talent.

Ervaringen met ROQ Consulting
Menu