Sales Training

Sales vaardigheden  | Account Management | Master Classes  |  Workshops

Tijdens onze sales-trainingen en workshops bieden wij op een leerzame, leuke en inspirerende manier de verschillende onderwerpen en processen van het sales vak aan. Denk hierbij aan specifieke ervaringen, scenario’s, rollenspellen en alle andere facetten op het gebied van sales . Wij organiseren diverse workshops en trainingen, zowel fysiek als online, om je sales en account management-vaardigheden verder te ontwikkelen.

ROQ Consulting heeft een onuitputtelijke voorraad van voorbeelden en business cases waar op een orthodoxe als onorthodoxe manier deals gesloten zijn. Dit is voor veel deelnemers een bron van inspiratie en creativiteit. Zowel persoonlijk als bedrijfsmatig, wij gaan altijd voor maatwerk.

“Open, direct, leerzaam, plezier en resultaatgericht”

Met onze sales training benadrukken wij dat iedere verkoper verantwoordelijk is voor zijn eigen gedragingen, mindset en resultaten.  Als  een sales persoon zichzelf succesvol wilt veranderen en ook beter wilt worden in het vak, is bewustwording een must. Bewustwording en bewustzijn van de prestaties bij iedere stap in het sales proces.

Ieder mens, dus ook iedere verkoper, heeft sterke en zwakke punten. Daarnaast dient de persoon gepolijst te worden, het wegnemen van de vlekken. Om op deze gebieden te kunnen veranderen bieden wij sales-trainingen en begeleiding op het gebied van soft-skills (met gevoel en passie verkopen) en hard-skills (tegenwerpingen weerleggen). Het verbeteren van gedrag en een positieve mindset leiden tot verbeterde resultaten.

Onze interactieve trainingen begeleidt de deelnemers naar de kern van hun handelen. De sales trainingen van ROQ Consulting zijn gebaseerd op verschillende modules. Een kleine greep uit onze modules:

  • Product en dienst presentaties
  • Het sales proces
  • De persoonlijke ontwikkeling
  • Het sales plan
  • De klant

Dit zijn slechts een paar modules die wij aanbieden. Uiteraard is het mogelijk om alle modules of een aantal modules te selecteren die van toepassing zijn op jou of jouw omgeving.

The beautiful thing about learning is that nobody can take it away from you” 

Meer diensten:

Consultancy

Ondersteuning en begeleiding bij het bepalen en behalen van doelstellingen voor bedrijven. Gezamenlijk gaan wij opzoek naar oplossingen voor uitdagingen.

Coaching

Kennis en motivatie overdragen via persoonlijke coaching. Wij bieden topsprekers en trainingen voor zowel particulieren, zelfstandigen, bedrijven en professionals.

Talent Video Pitch

‘Making Talent Visible’. Iedereen bezit minimaal een talent. Talent Video Pitch biedt brede ondersteuning bij de ontwikkeling en begeleiding van talent.

Ervaringen met ROQ Consulting
Menu