Talent Video Pitch

Begeleiding | Bemiddeling | Ondersteuning | Ontwikkeling

Talent Video Pitch komt van het scenario van een toevallige of per ongeluk opgenomen video van een talentvol persoon, die iets doet dat tot de verbeelding spreekt en daarmee in een “nieuwe wereld terechtkomt”. Aangeboren talent is niet doorslaggevend in de reis naar succes. Een juiste mindset is veel belangrijker om succesvol te worden en te blijven. Daarnaast is verdere ontwikkeling een belangrijke factor. Dit bieden wij door middel van het delen van kennis, inzicht en ervaring in combinatie met onze diensten consultancy, coaching en commerciële vaardigheden.

Ons voornaamste doel is om talenten, professionele atleten en entertainers te ondersteunen. Deze doelgroep heeft vaak veeleisende privé, zakelijke – en professionele schema’s. Door middel van een optimale ondersteuning en samenwerking realiseren wij een geschikt klimaat voor onze cliënten. Onze persoonlijke ondersteuning bieden wij vanuit ons kantoor of letterlijk op locatie. Het goed organiseren van talent ontwikkeling, blijkt vooral te leiden tot een toename in de kwaliteit, en sterkere focus op de hoofdzaken.

‘Niet iedereen is een talent, maar iedereen heeft een talent.’

Talentontwikkeling is niet alleen weggelegd voor een selecte groep high potentials. Het cruciale punt is het verder ontwikkelen van het aanwezige talent. In plaats van te kijken naar talenten, werd er in het verleden gekeken naar welke competenties (skills) er nodig waren om een bepaalde functie of positie goed te kunnen vervullen. Er werd gewerkt met competentieprofielen. Zodra deze competentieprofielen voor iedere functie beschreven waren, waren deze achterhaald en waren er weer nieuwe competenties nodig.

De basis voor talentontwikkeling is om te kijken naar de mogelijkheden van een persoon. Wij streven ernaar om het maximale uit de persoon te halen.

Tijdens onze gesprekken gaan we het hebben over jouw talenten, doelen en mogelijkheden. Wat wil je? En gebruik je daarvoor je talent en netwerk ook? Waar en wanneer gebruik je het? Hoe ga je het doen? Aan de hand van deze benadering ontstaan er diverse inzichten en mogelijkheden.

Het is heel belangrijk om te weten wat en waarom je iets doet, wij houden je een spiegel voor om tot de antwoorden te komen. Investeren in talentontwikkeling zorgt voor tevredenheid, vertrouwen en een hoger rendement. Het is de kunst om een omgeving te creëren waarbinnen de talenten van ieder individu optimaal benut kunnen worden. Wij helpen bij het blijvend ontwikkelen van talent en ondersteunen daarbij ook zijn of haar directe omgeving. Voor nu en voor in de toekomst.

‘Making talent visible’

Meer diensten:

Consultancy

Ondersteuning en begeleiding bij het bepalen en behalen van doelstellingen voor bedrijven. Gezamenlijk gaan wij opzoek naar oplossingen voor uitdagingen.

Coaching

Kennis en motivatie overdragen via persoonlijke coaching. Wij bieden topsprekers en trainingen voor zowel particulieren, zelfstandigen, bedrijven en professionals.

Sales Training

Het voornaamste doel is ontwikkeling van de sales vaardigheden om groei te realiseren door middel van waardecreatie en tevreden klanten.

Ervaringen met ROQ Consulting
Menu