Junior Netwerk Training – Almere On Stage

In categorie: Algemeen, Coaching, Onderwijs, Training, Workshops

Return On Quality | ROQ Consulting | “Realisaties door investering in relaties”

Een goede voorbereiding is het halve werk; Ook dit jaar verzorgd ROQ Consulting met veel enthousiasme de Junior Netwerk Trainingen aan 12 Almeerse middelbare scholen.

“Met onze trainingen bereiken wij ruim 1000 middelbare scholieren die wij op energieke, leerrijke en inzichtelijke de kneepjes van het netwerken eigen maken. Wij blijven het herhalen: Een groot en goed netwerk is cruciaal voor een succesvolle loopbaan. Evenals vorig jaar benadrukken wij dat  Zelfrespect, zelfvertrouwen, zelfbewustzijn en zelfreflectie de bouwstenen vormen.”

De training vormt een basisonderdeel ter voorbereiding op het eerste live Beroepenfeest sinds 2 jaar.

Alle deelnemende leerlingen ontvangen na afloop het certificaat Netwerken.

Heeft u ook in interesse in (netwerk) workshops voor uw leerlingen in het voortgezet en/ of middelbaar beroeps onderwijs?

Neem gerust contact met ons op, wij bespreken graag de mogelijkheden:

+31 36 799 7570 | info@roqconsulting.nl | www.roqconsulting.nl 

De oprichters

ROQ Consulting is door ons, 2 broers, opgericht. Geboren en getogen in Nederland, in combinatie met een Surinaamse opvoeding, hebben bijgedragen aan een positieve ontwikkeling in de maatschappij. Trots op onze moeder, beiden gelukkig getrouwd en blij met onze kinderen, vormen de bouwstenen voor onze dagelijkse kracht en motivatie.

De kennis die wij dagelijks bundelen is verkregen door: Werkervaring, zakelijke relaties, sociale netwerk en ervaringen met andere culturen.

Onze kennis is mede ontwikkeld door opleidingen op verschillende niveaus; MAVO, VMBO, MBO (MTS en MEAO), HBO (HTS en HEAO), Universiteit en diverse (bedrijfs) cursussen.

Wij hebben ruim 40 jaar werkervaring; Een commercieel bedrijfskundige managementachtergrond in de zakelijke dienstverlening gecombineerd met business development en sales in de techniek en IT. Daarnaast hebben wij op zowel zakelijk als persoonlijk gebied diverse trainingen, workshops en coaching  trajecten verzorgd.

Door onze ruime ervaring in de zakelijke dienstverlening, sales trainingen en coaching zijn wij bekwaam in het benaderen vanuit een helikopterview.

Onze kracht: Een onderbouwde benadering vanuit een andere invalshoek. Ons advies kunnen wij tevens implementeren. Wij doen aan maatwerk en zijn oplossingsgericht: “Realisaties door investering in relaties”

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op via info@roqconsulting.nl.

Menu