Een mooi en voorspoedig 2021

In categorie: Algemeen

ROQ Consulting wenst een ieder: een mooi en voorspoedig 2021. Mag het een (nog) beter jaar worden.

Vanuit ons kantoor in hartje centrum van Almere, de Martinez Toren, gaan wij ook in 2021 door met onze doelstelling:
“Realisaties door investering in relaties”

Met ROQ Consulting willen wij zowel ondernemers als particulieren bereiken, en deze ondersteunen en begeleiden. Wij staan open voor vragen, maakt niet uit wat: het hoe en waarom naar de antwoorden ontdekken we samen.

Wij blijven ondernemers en organisaties adviseren en ondersteunen (interim) op het gebied van strategisch management, business development, sales en services.

ROQ Consulting biedt nieuwe perspectieven en brengt je dichterbij jouw eigen visie.

Laten we er samen een heel mooi en succesvol jaar van maken.

Voor meer informatie of een afspraak, neem gerust contact met ons op.

Over Roquillo en Gino

ROQ Consulting is opgericht door 2 broers, Roquillo en Gino. Geboren en getogen in Nederland in combinatie met een Surinaamse opvoeding, hebben bijgedragen in een positieve ontwikkeling in de maatschappij. Trots op onze moeder, beiden gelukkig getrouwd en blij met onze kinderen, vormen de bouwstenen voor onze dagelijkse kracht en motivatie.

Onze gezamenlijke kennis die wij dagelijks bundelen is verkregen door opleiding, werkervaring, sociale contacten en ervaringen met andere culturen. Gecombineerd hebben we kennis verkregen door opleidingen op verschillende niveaus; MAVO, VMBO, MTS, MEAO (MBO),HEAO, Universiteit en diverse bedrijfscursussen.

Onze gezamenlijke ervaringen liggen binnen de techniek, proces, food, Industrie, energie, infra, offshore, oil & gas, recycling, water, gebouw gebonden installaties, ziekenhuizen en zorginstellingen). Binnen de commerciële sector hebben wij ervaring in Business Development, Sales,  Business Consulting, Coaching en Sales. Daarnaast hebben wij ervaring op het gebied van studiebegeleiding, sport & bewegen (betaald en amateur voetbal en futsal) en sociaal maatschappelijke initiatieven.

Menu