Een mooi en voorspoedig 2021

In categorie: Algemeen

ROQ Consulting wenst een ieder: een mooi en voorspoedig 2021. Mag het een (nog) beter jaar worden.

Vanuit ons kantoor in hartje centrum van Almere, de Martinez Toren, gaan wij ook in 2021 door met onze doelstelling:
“Realisaties door investering in relaties”

Met ROQ Consulting willen wij zowel ondernemers als particulieren bereiken, en deze ondersteunen en begeleiden. Wij staan open voor vragen, maakt niet uit wat: het hoe en waarom naar de antwoorden ontdekken we samen.

Wij blijven ondernemers en organisaties adviseren en ondersteunen (interim) op het gebied van strategisch management, business development, sales en services.

ROQ Consulting biedt nieuwe perspectieven en brengt je dichterbij jouw eigen visie.

Laten we er samen een heel mooi en succesvol jaar van maken.

Voor meer informatie of een afspraak, neem gerust contact met ons op.

De oprichters

ROQ Consulting is door ons, 2 broers, opgericht. Geboren en getogen in Nederland, in combinatie met een Surinaamse opvoeding, hebben bijgedragen aan een positieve ontwikkeling in de maatschappij. Trots op onze moeder, beiden gelukkig getrouwd en blij met onze kinderen, vormen de bouwstenen voor onze dagelijkse kracht en motivatie.

De kennis die wij dagelijks bundelen is verkregen door: Werkervaring, zakelijke relaties, sociale netwerk en ervaringen met andere culturen.

Onze kennis is mede ontwikkeld door opleidingen op verschillende niveaus; MAVO, VMBO, MBO (MTS en MEAO), HBO (HTS en HEAO), Universiteit en diverse (bedrijfs) cursussen.

Wij hebben ruim 40 jaar werkervaring; Een commercieel bedrijfskundige managementachtergrond in de zakelijke dienstverlening gecombineerd met business development en sales in de techniek en IT. Daarnaast hebben wij op zowel zakelijk als persoonlijk gebied diverse trainingen, workshops en coaching  trajecten verzorgd.

Door onze ruime ervaring in de zakelijke dienstverlening, sales trainingen en coaching zijn wij bekwaam in het benaderen vanuit een helikopterview.

Onze kracht: Een onderbouwde benadering vanuit een andere invalshoek. Ons advies kunnen wij tevens implementeren. Wij doen aan maatwerk en zijn oplossingsgericht: “Realisaties door investering in relaties”

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op via info@roqconsulting.nl.

Menu