Nieuw kantoor, hartje centrum Almere

In categorie: Algemeen

Met trots en tevredenheid kondigen wij de betrekking van ons nieuw kantoor aan: We hebben de sleutels ontvangen! Op een werkelijk mooie en inspirerende top locatie, in hartje centrum van Almere: de Martinez Toren.

Na een periode van veel leuke projecten en mooie klanten, waren we toe aan de volgende stap. Daar kan een passend kantoor natuurlijk niet bij ontbreken. Op deze centraal gelegen en goed bereikbare locatie geven wij zowel coaching sessies als sales trainingen (conform de richtlijnen van het RIVM).

Ons mooie en inspirerende uitzicht op de 18 etage waar wij onze relaties en cliënten ontvangen.

Benieuwd naar ons nieuwe kantoor? Of wil je sparren / bijgepraat worden over onze diensten: Coaching | Consultancy | Sales Training | Talent Video Pitch, neem gerust contact op: 

Telefonisch +31 (0)36 799 7570 of per mail info@roqconsulting.nl.

Koffie en thee staan klaar, tot gauw.

Over Roquillo en Gino

ROQ Consulting is opgericht door 2 broers, Roquillo en Gino. Geboren en getogen in Nederland in combinatie met een Surinaamse opvoeding, hebben bijgedragen in een positieve ontwikkeling in de maatschappij. Trots op onze moeder, beiden gelukkig getrouwd en blij met onze kinderen, vormen de bouwstenen voor onze dagelijkse kracht en motivatie.

Onze gezamenlijke kennis die wij dagelijks bundelen is verkregen door opleiding, werkervaring, sociale contacten en ervaringen met andere culturen. Gecombineerd hebben we kennis verkregen door opleidingen op verschillende niveaus; MAVO, VMBO, MTS, MEAO (MBO),HEAO, Universiteit en diverse bedrijfscursussen.

Onze gezamenlijke ervaringen liggen binnen de techniek, proces, food, Industrie, energie, infra, offshore, oil & gas, recycling, water, gebouw gebonden installaties, ziekenhuizen en zorginstellingen). Binnen de commerciële sector hebben wij ervaring in Business Development, Sales,  Business Consulting, Coaching en Sales. Daarnaast hebben wij ervaring op het gebied van studiebegeleiding, sport & bewegen (betaald en amateur voetbal en futsal) en sociaal maatschappelijke initiatieven.

Menu