Nieuw kantoor, hartje centrum Almere

In categorie: Algemeen

Met trots en tevredenheid kondigen wij de betrekking van ons nieuw kantoor aan: We hebben de sleutels ontvangen! Op een werkelijk mooie en inspirerende top locatie, in hartje centrum van Almere: de Martinez Toren.

Na een periode van veel leuke projecten en mooie klanten, waren we toe aan de volgende stap. Daar kan een passend kantoor natuurlijk niet bij ontbreken. Op deze centraal gelegen en goed bereikbare locatie geven wij zowel coaching sessies als sales trainingen (conform de richtlijnen van het RIVM).

Ons mooie en inspirerende uitzicht op de 18 etage waar wij onze relaties en cliënten ontvangen.

Benieuwd naar ons nieuwe kantoor? Of wil je sparren / bijgepraat worden over onze diensten: Coaching | Consultancy | Sales Training | Talent Video Pitch, neem gerust contact op: 

Telefonisch +31 (0)36 799 7570 of per mail info@roqconsulting.nl.

Koffie en thee staan klaar, tot gauw.

De oprichters

ROQ Consulting is door ons, 2 broers, opgericht. Geboren en getogen in Nederland, in combinatie met een Surinaamse opvoeding, hebben bijgedragen aan een positieve ontwikkeling in de maatschappij. Trots op onze moeder, beiden gelukkig getrouwd en blij met onze kinderen, vormen de bouwstenen voor onze dagelijkse kracht en motivatie.

De kennis die wij dagelijks bundelen is verkregen door: Werkervaring, zakelijke relaties, sociale netwerk en ervaringen met andere culturen.

Onze kennis is mede ontwikkeld door opleidingen op verschillende niveaus; MAVO, VMBO, MBO (MTS en MEAO), HBO (HTS en HEAO), Universiteit en diverse (bedrijfs) cursussen.

Wij hebben ruim 40 jaar werkervaring; Een commercieel bedrijfskundige managementachtergrond in de zakelijke dienstverlening gecombineerd met business development en sales in de techniek en IT. Daarnaast hebben wij op zowel zakelijk als persoonlijk gebied diverse trainingen, workshops en coaching  trajecten verzorgd.

Door onze ruime ervaring in de zakelijke dienstverlening, sales trainingen en coaching zijn wij bekwaam in het benaderen vanuit een helikopterview.

Onze kracht: Een onderbouwde benadering vanuit een andere invalshoek. Ons advies kunnen wij tevens implementeren. Wij doen aan maatwerk en zijn oplossingsgericht: “Realisaties door investering in relaties”

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op via info@roqconsulting.nl.

Menu