Project: JINC Sollicitatietraining

In categorie: Coaching, Onderwijs, Training, Workshops

In januari dit jaar nam ROQ Consulting deel aan een ontzettend leuk project met JINC: Sollicitatietraining op OSG Echnaton.

Evenals ROQ Consulting, deelt JINC de mening dat een ieder talent heeft. Wij strijden voor een maatschappij waarin achtergrond niet toekomst bepalend is.

In samenwerking met een collega-professional, gaven wij de training aan enthousiaste VMBO leerlingen. De leerlingen hadden zich goed voorbereid en stelden zich stuk voor stuk heel positief op.

De ervaringen en inzichten die wij vanuit ROQ Consulting aan tafel brachten, werden heel goed opgepikt. Met name het doorvragen en kwetsbaar opstellen naar aanleiding van de uitleg en dialoog, gaven de leerlingen, docenten en collega-professionals een voldaan gevoel.

ROQ Consulting richt zicht met coaching en Talent Video Pitch op professionals, studenten en individuen. Onze benadering is open, constructief en gericht.
De humor is uiteraard aanwezig.

Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.

De oprichters

ROQ Consulting is door ons, 2 broers, opgericht. Geboren en getogen in Nederland, in combinatie met een Surinaamse opvoeding, hebben bijgedragen aan een positieve ontwikkeling in de maatschappij. Trots op onze moeder, beiden gelukkig getrouwd en blij met onze kinderen, vormen de bouwstenen voor onze dagelijkse kracht en motivatie.

De kennis die wij dagelijks bundelen is verkregen door: Werkervaring, zakelijke relaties, sociale netwerk en ervaringen met andere culturen.

Onze kennis is mede ontwikkeld door opleidingen op verschillende niveaus; MAVO, VMBO, MBO (MTS en MEAO), HBO (HTS en HEAO), Universiteit en diverse (bedrijfs) cursussen.

Wij hebben ruim 40 jaar werkervaring; Een commercieel bedrijfskundige managementachtergrond in de zakelijke dienstverlening gecombineerd met business development en sales in de techniek en IT. Daarnaast hebben wij op zowel zakelijk als persoonlijk gebied diverse trainingen, workshops en coaching  trajecten verzorgd.

Door onze ruime ervaring in de zakelijke dienstverlening, sales trainingen en coaching zijn wij bekwaam in het benaderen vanuit een helikopterview.

Onze kracht: Een onderbouwde benadering vanuit een andere invalshoek. Ons advies kunnen wij tevens implementeren. Wij doen aan maatwerk en zijn oplossingsgericht: “Realisaties door investering in relaties”

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op via info@roqconsulting.nl.

Menu