Project: JINC Sollicitatietraining

In categorie: Coaching, Sales Training, Talent Video Pitch

In januari dit jaar nam ROQ Consulting deel aan een ontzettend leuk project met JINC: Sollicitatietraining op OSG Echnaton.

Evenals ROQ Consulting, deelt JINC de mening dat een ieder talent heeft. Wij strijden voor een maatschappij waarin achtergrond niet toekomst bepalend is.

In samenwerking met een collega-professional, gaven wij de training aan enthousiaste VMBO leerlingen. De leerlingen hadden zich goed voorbereid en stelden zich stuk voor stuk heel positief op.

De ervaringen en inzichten die wij vanuit ROQ Consulting aan tafel brachten, werden heel goed opgepikt. Met name het doorvragen en kwetsbaar opstellen naar aanleiding van de uitleg en dialoog, gaven de leerlingen, docenten en collega-professionals een voldaan gevoel.

ROQ Consulting richt zicht met coaching en Talent Video Pitch op professionals, studenten en individuen. Onze benadering is open, constructief en gericht.
De humor is uiteraard aanwezig.

Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.

Over Roquillo en Gino

ROQ Consulting is opgericht door 2 broers, Roquillo en Gino. Geboren en getogen in Nederland in combinatie met een Surinaamse opvoeding, hebben bijgedragen in een positieve ontwikkeling in de maatschappij. Trots op onze moeder, beiden gelukkig getrouwd en blij met onze kinderen, vormen de bouwstenen voor onze dagelijkse kracht en motivatie.

Onze gezamenlijke kennis die wij dagelijks bundelen is verkregen door opleiding, werkervaring, sociale contacten en ervaringen met andere culturen. Gecombineerd hebben we kennis verkregen door opleidingen op verschillende niveaus; MAVO, VMBO, MTS, MEAO (MBO),HEAO, Universiteit en diverse bedrijfscursussen.

Onze gezamenlijke ervaringen liggen binnen de techniek, proces, food, Industrie, energie, infra, offshore, oil & gas, recycling, water, gebouw gebonden installaties, ziekenhuizen en zorginstellingen). Binnen de commerciële sector hebben wij ervaring in Business Development, Sales,  Business Consulting, Coaching en Sales. Daarnaast hebben wij ervaring op het gebied van studiebegeleiding, sport & bewegen (betaald en amateur voetbal en futsal) en sociaal maatschappelijke initiatieven.

Menu