Welkom op de website van ROQ Consulting

In categorie: Algemeen

ROQ Consulting, Return On Quality, opgericht door 2 broers, door ons, van ons: Gino & Roquillo. Na jaren van werkervaring, studie ervaring , levenservaring en ambities hebben we besloten ons eerste bedrijf te beginnen.

Een bedrijf dat is opgebouwd op basis van onze opvoeding en inzichten. Geloof in jezelf, haal het maximale er uit, denk in oplossingen en besef: realisaties door relaties.

Met ROQ Consulting willen wij zowel ondernemers als particulieren bereiken, en deze ondersteunen en begeleiden. Wij staan open voor vragen, maakt niet uit wat: het hoe en waarom naar de antwoorden ontdekken we samen. Vaak zijn de moeilijkste vragen, de vragen waarvan je niet weet hoe je die moet stellen. En de domste vraag zijn de vragen die je niet stelt.

Denk aan de ondernemer met een vraagstuk over business development, sales training, aan een groep toekomstige toppers, sporters die een volgende stap maken in hun carrière of iemand die zich optimaal wilt voorbereiden op studie of een sollicitatie proces.

Wij helpen en denken graag met je mee.

Wij stellen ons open voor ieder, wetende dat je als bedrijf, ondernemer of als persoon graag stappen wilt maken.

ROQConsulting bestaat uit de volgende diensten:

  • Consulting
  • Coaching
  • Sales training
  • Talent Video Pitch

Daarnaast werken we ook samen met diverse partijen en sprekers. Sprekers; binnenkort maken we 1 van onze 1e samenwerkingsverbanden bekend. Een wereldwijd erkend persoon, internationaal, succesvol en inspirerend. Een inspiratie zijn, kracht halen uit jezelf, kennis delen en groeien. Onze spreker kan je daar alles over vertellen.

Wij hebben een zeer breed divers en gevarieerd netwerk. Denk bijvoorbeeld aan studiebegeleiding, sollicitatietraining, salesplannen schrijven, ondersteuning bij de verkoop van een woning, bemiddelaar bij voetbal transfer. Wij zijn divers en gestructureerd.

Met onze blog geven wij updates over de ontwikkelen binnen onze organisatie. Denk hierbij aan samenwerkingen, projecten en of realisaties. Daarnaast delen wij ook onze ervaringen, samenwerkingen en diverse onderwerpen.

 

 

De oprichters

ROQ Consulting is door ons, 2 broers, opgericht. Geboren en getogen in Nederland, in combinatie met een Surinaamse opvoeding, hebben bijgedragen aan een positieve ontwikkeling in de maatschappij. Trots op onze moeder, beiden gelukkig getrouwd en blij met onze kinderen, vormen de bouwstenen voor onze dagelijkse kracht en motivatie.

De kennis die wij dagelijks bundelen is verkregen door: Werkervaring, zakelijke relaties, sociale netwerk en ervaringen met andere culturen.

Onze kennis is mede ontwikkeld door opleidingen op verschillende niveaus; MAVO, VMBO, MBO (MTS en MEAO), HBO (HTS en HEAO), Universiteit en diverse (bedrijfs) cursussen.

Wij hebben ruim 40 jaar werkervaring; Een commercieel bedrijfskundige managementachtergrond in de zakelijke dienstverlening gecombineerd met business development en sales in de techniek en IT. Daarnaast hebben wij op zowel zakelijk als persoonlijk gebied diverse trainingen, workshops en coaching  trajecten verzorgd.

Door onze ruime ervaring in de zakelijke dienstverlening, sales trainingen en coaching zijn wij bekwaam in het benaderen vanuit een helikopterview.

Onze kracht: Een onderbouwde benadering vanuit een andere invalshoek. Ons advies kunnen wij tevens implementeren. Wij doen aan maatwerk en zijn oplossingsgericht: “Realisaties door investering in relaties”

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op via info@roqconsulting.nl.

Menu