Welkom op de website van ROQ Consulting

In categorie: Uncategorized

ROQ Consuling, Return On Quality, opgericht door 2 broers, door ons, van ons: Gino & Roquillo. Na jaren van werkervaring, studie ervaring , levenservaring en ambities hebben we besloten ons eerste bedrijf te beginnen.

Een bedrijf dat is opgebouwd op basis van onze opvoeding en inzichten. Geloof in jezelf, haal het maximale er uit, denk in oplossingen en besef: realisaties door relaties.

Met ROQ Consulting willen wij zowel ondernemers als particulieren bereiken, en deze ondersteunen en begeleiden. Wij staan open voor vragen, maakt niet uit wat: het hoe en waarom naar de antwoorden ontdekken we samen. Vaak zijn de moeilijkste vragen, de vragen waarvan je niet weet hoe je die moet stellen. En de domste vraag zijn de vragen die je niet stelt.

Denk aan de ondernemer met een vraagstuk over business development, sales training, aan een groep toekomstige toppers, sporters die een volgende stap maken in hun carrière of iemand die zich optimaal wilt voorbereiden op studie of een sollicitatie proces.

Wij helpen en denken graag met je mee.

Wij stellen ons open voor ieder, wetende dat je als bedrijf, ondernemer of als persoon graag stappen wilt maken.

ROQConsulting bestaat uit de volgende diensten:

  • Consulting
  • Coaching
  • Sales training
  • Talent Video Pitch

Daarnaast werken we ook samen met diverse partijen en sprekers. Sprekers; binnenkort maken we 1 van onze 1e samenwerkingsverbanden bekend. Een wereldwijd erkend persoon, internationaal, succesvol en inspirerend. Een inspiratie zijn, kracht halen uit jezelf, kennis delen en groeien. Onze spreker kan je daar alles over vertellen.

Wij hebben een zeer breed divers en gevarieerd netwerk. Denk bijvoorbeeld aan studiebegeleiding, sollicitatietraining, salesplannen schrijven, ondersteuning bij de verkoop van een woning, bemiddelaar bij voetbal transfer. Wij zijn divers en gestructureerd.

Met onze blog geven wij updates over de ontwikkelen binnen onze organisatie. Denk hierbij aan samenwerkingen, projecten en of realisaties. Daarnaast delen wij ook onze ervaringen, samenwerkingen en diverse onderwerpen.

 

 

Over Roquillo en Gino

ROQ Consulting is opgericht door 2 broers, Roquillo en Gino. Geboren en getogen in Nederland in combinatie met een Surinaamse opvoeding, hebben bijgedragen in een positieve ontwikkeling in de maatschappij. Trots op onze moeder, beiden gelukkig getrouwd en blij met onze kinderen, vormen de bouwstenen voor onze dagelijkse kracht en motivatie.

Onze gezamenlijke kennis die wij dagelijks bundelen is verkregen door opleiding, werkervaring, sociale contacten en ervaringen met andere culturen. Gecombineerd hebben we kennis verkregen door opleidingen op verschillende niveaus; MAVO, VMBO, MTS, MEAO (MBO),HEAO, Universiteit en diverse bedrijfscursussen.

Onze gezamenlijke ervaringen liggen binnen de techniek, proces, food, Industrie, energie, infra, offshore, oil & gas, recycling, water, gebouw gebonden installaties, ziekenhuizen en zorginstellingen). Binnen de commerciële sector hebben wij ervaring in Business Development, Sales,  Business Consulting, Coaching en Sales. Daarnaast hebben wij ervaring op het gebied van studiebegeleiding, sport & bewegen (betaald en amateur voetbal en futsal) en sociaal maatschappelijke initiatieven.

Menu