Liefde, geluk, gezondheid en succes in 2023

In categorie: Algemeen

ROQ Consulting wenst iedereen een goed en voortvarend 2023. Een mooier en beter jaar in alle opzichten.

Wij kijken terug op een succesvol 2022. We hebben zowel bestaande als nieuwe klanten succesvol ondersteund. Ook dit jaar gaan wij voortvarend van start met het bedrijfsleven, het onderwijs, de ondernemers en particulieren. Leuk en uitdagende projecten in combinatie met trainingen en coaching.

In het loop van het jaar hebben  hebben wij ” sportief nieuws” dat wij graag delen.

“Met de nieuwe dag komt er nieuwe kracht en nieuwe inzichten.”

Voor meer informatie en/ of een afspraak, neem gerust contact met ons op:

+31(0)36 799 75 70 of info@roqconsulting.nl

 Consultancy | Coaching | Sales Training | Talent Video Pitch   

De oprichters

ROQ Consulting is door ons, 2 broers, opgericht. Geboren en getogen in Nederland, in combinatie met een Surinaamse opvoeding, hebben bijgedragen aan een positieve ontwikkeling in de maatschappij. Trots op onze moeder, beiden gelukkig getrouwd en blij met onze kinderen, vormen de bouwstenen voor onze dagelijkse kracht en motivatie.

De kennis die wij dagelijks bundelen is verkregen door: Werkervaring, zakelijke relaties, sociale netwerk en ervaringen met andere culturen.

Onze kennis is mede ontwikkeld door opleidingen op verschillende niveaus; MAVO, VMBO, MBO (MTS en MEAO), HBO (HTS en HEAO), Universiteit en diverse (bedrijfs) cursussen.

Wij hebben ruim 40 jaar werkervaring; Een commercieel bedrijfskundige managementachtergrond in de zakelijke dienstverlening gecombineerd met business development en sales in de techniek en IT. Daarnaast hebben wij op zowel zakelijk als persoonlijk gebied diverse trainingen, workshops en coaching  trajecten verzorgd.

Door onze ruime ervaring in de zakelijke dienstverlening, sales trainingen en coaching zijn wij bekwaam in het benaderen vanuit een helikopterview.

Onze kracht: Een onderbouwde benadering vanuit een andere invalshoek. Ons advies kunnen wij tevens implementeren. Wij doen aan maatwerk en zijn oplossingsgericht: “Realisaties door investering in relaties”

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op via info@roqconsulting.nl.

Menu