Sales Training: Territory Planning | Account Planning | Call Planning

In categorie: Coaching, Sales Training, Training, Workshops

Return On Quality | ROQ Consulting | “Realisaties door investering in relaties”

ROQ Consulting heeft een inspirerende en leerrijke Sales Training verzorgd aan een internationaal toonaangevende expert op het gebied van marktplaatsen. Op het hoofdkantoor in Amsterdam hebben wij een interactieve training verzorgd met als onderwerpen: Territory Planning, Account Planning en Call Planning.

Tijdens de training (workshop) hebben wij het sales team onder andere uitleg gegeven over het bouwen en onderbouwen van een netwerk, het in kaart brengen van het sales gebied als mede het voorbereiden op strategische gesprekken.

“Het maken van een Territory Plan is uitdagend en soms ook complex. Het plan is een vertaling van je commerciële doelstellingen voor het komende jaar. De opmaak van het plan hebben wij gekoppeld aan de bestaande salesgebieden. Op deze manier vormt de training tevens het startpunt voor het plan in de praktijk. De combinatie van theorie, openheid en rollenspellen is goed ontvangen door het sales team.”

Alle deelnemers hebben na afloop een certificaat ontvangen.

Heet u ook in interesse in een sales training voor u zelf of uw sales team?

Neem gerust contact met ons op, wij bespreken en verkennen graag de mogelijkheden:

+31 36 799 7570 | info@roqconsulting.nl | www.roqconsulting.nl 

De oprichters

ROQ Consulting is door ons, 2 broers, opgericht. Geboren en getogen in Nederland, in combinatie met een Surinaamse opvoeding, hebben bijgedragen aan een positieve ontwikkeling in de maatschappij. Trots op onze moeder, beiden gelukkig getrouwd en blij met onze kinderen, vormen de bouwstenen voor onze dagelijkse kracht en motivatie.

De kennis die wij dagelijks bundelen is verkregen door: Werkervaring, zakelijke relaties, sociale netwerk en ervaringen met andere culturen.

Onze kennis is mede ontwikkeld door opleidingen op verschillende niveaus; MAVO, VMBO, MBO (MTS en MEAO), HBO (HTS en HEAO), Universiteit en diverse (bedrijfs) cursussen.

Wij hebben ruim 40 jaar werkervaring; Een commercieel bedrijfskundige managementachtergrond in de zakelijke dienstverlening gecombineerd met business development en sales in de techniek en IT. Daarnaast hebben wij op zowel zakelijk als persoonlijk gebied diverse trainingen, workshops en coaching  trajecten verzorgd.

Door onze ruime ervaring in de zakelijke dienstverlening, sales trainingen en coaching zijn wij bekwaam in het benaderen vanuit een helikopterview.

Onze kracht: Een onderbouwde benadering vanuit een andere invalshoek. Ons advies kunnen wij tevens implementeren. Wij doen aan maatwerk en zijn oplossingsgericht: “Realisaties door investering in relaties”

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op via info@roqconsulting.nl.

Menu