Workshop: Sales strategie

In categorie: Coaching, Sales Training, Training, Workshops

Return On Quality | ROQ Consulting | “Realisaties door investering in relaties”

Deze maand  een superleuke workshop over sales strategie mogen geven bij het Co-work & Brunch event Finish Your Breakfast in Almere, georganiseerd door RNC Events | Services | Support.

Het was een leerzame en inspirerende workshop met een zeer enthousiaste groep unieke ondernemers. Op een interactieve manier bespraken wij diverse onderwerpen zoals Strategie formulering, visie, uniekheid, impact en waardecreatie.

Resultaat: Heel veel mooie praktijkvoorbeelden, succesverhalen, inzichten en leuke mensen leren kennen.

Wil je meer informatie over Sales Training, Coaching en/ of Consultancy,  neem gerust contact met ons op:

+31 36 799 7570 | info@roqconsulting.nl | www.roqconsulting.nl

De oprichters

ROQ Consulting is door ons, 2 broers, opgericht. Geboren en getogen in Nederland, in combinatie met een Surinaamse opvoeding, hebben bijgedragen aan een positieve ontwikkeling in de maatschappij. Trots op onze moeder, beiden gelukkig getrouwd en blij met onze kinderen, vormen de bouwstenen voor onze dagelijkse kracht en motivatie.

De kennis die wij dagelijks bundelen is verkregen door: Werkervaring, zakelijke relaties, sociale netwerk en ervaringen met andere culturen.

Onze kennis is mede ontwikkeld door opleidingen op verschillende niveaus; MAVO, VMBO, MBO (MTS en MEAO), HBO (HTS en HEAO), Universiteit en diverse (bedrijfs) cursussen.

Wij hebben ruim 40 jaar werkervaring; Een commercieel bedrijfskundige managementachtergrond in de zakelijke dienstverlening gecombineerd met business development en sales in de techniek en IT. Daarnaast hebben wij op zowel zakelijk als persoonlijk gebied diverse trainingen, workshops en coaching  trajecten verzorgd.

Door onze ruime ervaring in de zakelijke dienstverlening, sales trainingen en coaching zijn wij bekwaam in het benaderen vanuit een helikopterview.

Onze kracht: Een onderbouwde benadering vanuit een andere invalshoek. Ons advies kunnen wij tevens implementeren. Wij doen aan maatwerk en zijn oplossingsgericht: “Realisaties door investering in relaties”

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op via info@roqconsulting.nl.

Menu