Netwerk Training Middelbare Scholieren

In categorie: Coaching, Onderwijs, Training, Workshops

Return On Quality | ROQ Consulting | “Realisaties door investering in relaties”

ROQ Consulting heeft in januari en februari ruim 40 Workshops Netwerken verzorgd aan 1000 leerlingen verspreid over 12 Almeerse middelbare scholen. 

De workshops, zowel fysiek als online, waren in het kader van Almere On Stage. Aan Almere On Stage zijn drie Almeerse schoolbesturen verbonden. Deze worden vertegenwoordigd door: Aeres VMBO, Arte College, Baken Park, Baken Poort, Stad College, Buitenhout College, Echnaton, Helen Parkhurst, Meergronden, Montessori Lyceum Flevoland, OPDC Almere, Stad College en het Taalcentrum.

Tijdens onze workshops hebben wij de leerlingen uitleg gegeven over het bouwen van een netwerk. Een groot en goed netwerk is cruciaal voor een succesvolle loopbaan. Aan de hand van ons programma, bestaande uit theorie en oefeningen, hebben wij de leerlingen enthousiast gemaakt. Netwerken is immers jezelf laten zien, informatie verzamelen en delen.

“Wij hebben de leerlingen op een open, serieuze en leuke manier de facetten van Netwerken geleerd. Door middel van verschillende onderwerpen in combinatie met groepsopdrachten hebben wij de leerlingen bewust gemaakt van het eigen kunnen en doen. Zelfvertrouwen, zelfbewustzijn en zelfreflectie vormen in onze benadering de bouwstenen van het leven.”

Alle deelnemende leerlingen hebben na afloop het certificaat Netwerken in ontvangst mogen nemen.

“De reacties op onze workshops van zowel de leerlingen als de docenten zijn zeer positief. Onze middelbare school tijd hebben wij doorlopen in Almere. Daarom is het extra leuk om iets terug te mogen geven waar het ook voor ons is begonnen: Het onderwijs! Onze kennis en ervaring hebben we met enthousiasme gedeeld aan zeer ambitieuze, talentvolle en leergierige leerlingen”

Heet u ook in interesse in workshops voor uw leerlingen in het voortgezet en/ of middelbaar onderwijs?

Neem gerust contact met ons op:

+31 36 799 7570 | info@roqconsulting.nl | www.roqconsulting.nl 

De oprichters

ROQ Consulting is door ons, 2 broers, opgericht. Geboren en getogen in Nederland, in combinatie met een Surinaamse opvoeding, hebben bijgedragen aan een positieve ontwikkeling in de maatschappij. Trots op onze moeder, beiden gelukkig getrouwd en blij met onze kinderen, vormen de bouwstenen voor onze dagelijkse kracht en motivatie.

De kennis die wij dagelijks bundelen is verkregen door: Werkervaring, zakelijke relaties, sociale netwerk en ervaringen met andere culturen.

Onze kennis is mede ontwikkeld door opleidingen op verschillende niveaus; MAVO, VMBO, MBO (MTS en MEAO), HBO (HTS en HEAO), Universiteit en diverse (bedrijfs) cursussen.

Wij hebben ruim 40 jaar werkervaring; Een commercieel bedrijfskundige managementachtergrond in de zakelijke dienstverlening gecombineerd met business development en sales in de techniek en IT. Daarnaast hebben wij op zowel zakelijk als persoonlijk gebied diverse trainingen, workshops en coaching  trajecten verzorgd.

Door onze ruime ervaring in de zakelijke dienstverlening, sales trainingen en coaching zijn wij bekwaam in het benaderen vanuit een helikopterview.

Onze kracht: Een onderbouwde benadering vanuit een andere invalshoek. Ons advies kunnen wij tevens implementeren. Wij doen aan maatwerk en zijn oplossingsgericht: “Realisaties door investering in relaties”

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op via info@roqconsulting.nl.

Menu