Een gelukkig, gezond en succesvol 2022

In categorie: Algemeen

 Wij wensen iedereen een gelukkig, gezond en succesvol 2022!

ROQ Consulting kijkt terug op een mooi 2021 waarin wij een goede basis hebben gelegd voor 2022.

Als Almeers adviesbureau ondersteunen en advise­ren wij ondernemers, scholen en organisaties op het gebied van strategisch management, business development, sales en services. Daarnaast begeleiden en ondersteunen wij individuen en groepen bij zowel persoonlijke als zakelijke (professionele) ontwikkeling. 

“Wij bieden onze klanten, slimme, nuchtere praktische adviezen om zowel de organisatie als de persoon succesvoller te maken.”

Voor meer informatie en/ of een afspraak, neem gerust contact met ons op:

+31(0)36 799 75 70 of info@roqconsulting.nl

 Consultancy | Coaching | Sales Training | Talent Video Pitch   

De oprichters

ROQ Consulting is door ons, 2 broers, opgericht. Geboren en getogen in Nederland, in combinatie met een Surinaamse opvoeding, hebben bijgedragen aan een positieve ontwikkeling in de maatschappij. Trots op onze moeder, beiden gelukkig getrouwd en blij met onze kinderen, vormen de bouwstenen voor onze dagelijkse kracht en motivatie.

De kennis die wij dagelijks bundelen is verkregen door: Werkervaring, zakelijke relaties, sociale netwerk en ervaringen met andere culturen.

Onze kennis is mede ontwikkeld door opleidingen op verschillende niveaus; MAVO, VMBO, MBO (MTS en MEAO), HBO (HTS en HEAO), Universiteit en diverse (bedrijfs) cursussen.

Wij hebben ruim 40 jaar werkervaring; Een commercieel bedrijfskundige managementachtergrond in de zakelijke dienstverlening gecombineerd met business development en sales in de techniek en IT. Daarnaast hebben wij op zowel zakelijk als persoonlijk gebied diverse trainingen, workshops en coaching  trajecten verzorgd.

Door onze ruime ervaring in de zakelijke dienstverlening, sales trainingen en coaching zijn wij bekwaam in het benaderen vanuit een helikopterview.

Onze kracht: Een onderbouwde benadering vanuit een andere invalshoek. Ons advies kunnen wij tevens implementeren. Wij doen aan maatwerk en zijn oplossingsgericht: “Realisaties door investering in relaties”

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op via info@roqconsulting.nl.

Menu