Samenwerking: ROQ Consulting en Almere On Stage

In categorie: Coaching, Onderwijs, Training, Workshops

Return On Quality | ROQ Consulting | “Realisaties door investering in relaties”

Met trots kondigen wij onze samenwerking aan met Almere On Stage. ROQ Consulting gaat de Junior Netwerk Training verzorgen ter voorbereiding op de 13e editie van Almere On Stage in 2022!

Wij gaan ruim 850 VMBO leerlingen verdeeld over de 12 Almeerse middelbare scholen voorbereiden op het beroepenfeest waarin netwerken centraal staat. Tijdens de trainingen geven wij de leerlingen uitleg over het bouwen van een netwerk. Een groot en goed netwerk is cruciaal voor een succesvolle loopbaan. Aan de hand van een samengesteld lesprogramma maken wij de leerlingen enthousiast met onze kennis en ervaring. Netwerken is immers jezelf laten zien en informatie verzamelen.

“Onze middelbare school tijd hebben wij doorlopen in Almere. Daarom is het extra leuk om iets terug te mogen geven waar het ook voor ons is begonnen: Het onderwijs!”

Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op:

+31 36 799 7570 | info@roqconsulting.nl

De oprichters

ROQ Consulting is door ons, 2 broers, opgericht. Geboren en getogen in Nederland, in combinatie met een Surinaamse opvoeding, hebben bijgedragen aan een positieve ontwikkeling in de maatschappij. Trots op onze moeder, beiden gelukkig getrouwd en blij met onze kinderen, vormen de bouwstenen voor onze dagelijkse kracht en motivatie.

De kennis die wij dagelijks bundelen is verkregen door: Werkervaring, zakelijke relaties, sociale netwerk en ervaringen met andere culturen.

Onze kennis is mede ontwikkeld door opleidingen op verschillende niveaus; MAVO, VMBO, MBO (MTS en MEAO), HBO (HTS en HEAO), Universiteit en diverse (bedrijfs) cursussen.

Wij hebben ruim 40 jaar werkervaring; Een commercieel bedrijfskundige managementachtergrond in de zakelijke dienstverlening gecombineerd met business development en sales in de techniek en IT. Daarnaast hebben wij op zowel zakelijk als persoonlijk gebied diverse trainingen, workshops en coaching  trajecten verzorgd.

Door onze ruime ervaring in de zakelijke dienstverlening, sales trainingen en coaching zijn wij bekwaam in het benaderen vanuit een helikopterview.

Onze kracht: Een onderbouwde benadering vanuit een andere invalshoek. Ons advies kunnen wij tevens implementeren. Wij doen aan maatwerk en zijn oplossingsgericht: “Realisaties door investering in relaties”

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op via info@roqconsulting.nl.

Menu