Podcast: Brandend verlangen, Relatie Special

In categorie: Coaching, Media

“Goede relaties gebeuren niet zomaar. Ze vergen tijd, geduld en 2 personen die echt samen willen zijn”

Een aflevering van 1 uur over relaties vanuit het perspectief van een man. Tijdens deze podcast gaan Pascal Fredriks en ROQ Consulting dieper in op relaties vanuit het mannelijk perspectief. Het is een open gesprek met treffende voorbeelden.

Ervaar jij weleens uitdagingen op het gebied van relaties waarbij je voor je gevoel vastloopt? Wil jij je op een vrije manier kunnen uiten? De 1-op-1 en duo coaching van ROQ Consulting is bedoeld voor een ieder die concreet aan de slag wilt gaan om resultaat te bereiken, te vergroten en te verbeteren. Door middel van een open benadering maken we alles bespreekbaar om groei te realiseren.

Het coachen in oplossingen creëert oplossingen. Wij dagen je graag uit op basis van vertrouwen, openheid en positiviteit om het gewenste resultaat te realiseren.

Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op:

info@roqconsulting.nl |  +31(0)36 799 7570

De oprichters

ROQ Consulting is door ons, 2 broers, opgericht. Geboren en getogen in Nederland, in combinatie met een Surinaamse opvoeding, hebben bijgedragen aan een positieve ontwikkeling in de maatschappij. Trots op onze moeder, beiden gelukkig getrouwd en blij met onze kinderen, vormen de bouwstenen voor onze dagelijkse kracht en motivatie.

De kennis die wij dagelijks bundelen is verkregen door: Werkervaring, zakelijke relaties, sociale netwerk en ervaringen met andere culturen.

Onze kennis is mede ontwikkeld door opleidingen op verschillende niveaus; MAVO, VMBO, MBO (MTS en MEAO), HBO (HTS en HEAO), Universiteit en diverse (bedrijfs) cursussen.

Wij hebben ruim 40 jaar werkervaring; Een commercieel bedrijfskundige managementachtergrond in de zakelijke dienstverlening gecombineerd met business development en sales in de techniek en IT. Daarnaast hebben wij op zowel zakelijk als persoonlijk gebied diverse trainingen, workshops en coaching  trajecten verzorgd.

Door onze ruime ervaring in de zakelijke dienstverlening, sales trainingen en coaching zijn wij bekwaam in het benaderen vanuit een helikopterview.

Onze kracht: Een onderbouwde benadering vanuit een andere invalshoek. Ons advies kunnen wij tevens implementeren. Wij doen aan maatwerk en zijn oplossingsgericht: “Realisaties door investering in relaties”

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op via info@roqconsulting.nl.

Menu