Ruim 6.000 euro voor Coronahulp Suriname

In categorie: Consultancy, Goede doelen, MVO

Ruim € 6.000,- voor Coronahulp Suriname

CODE ZWART is de huidige situatie in Suriname.

Daarom zijn wij – ROQ Consulting en Fightmasters – begonnen met een inzamelingsactie van 10 t/m 30 juni 2021.

De achterliggende gedachte en het doel van de inzamelingsactie is belicht door Almere Zaken.

  • Het artikel kunt u hier lezen.

Wij hebben heel veel positieve reacties ontvangen van zowel particulieren, overheden als het bedrijfsleven. De inzameling van de goederen en de donaties hebben onze verwachtingen overtroffen. Omroep Flevoland heeft contact met ons opgenomen om dit succes te vieren

  • De uitzending is hier te zien en te beluisteren!

Burgemeester Franc Weerwind heeft op 1 juli zijn bewondering voor de actie uitgesproken tijdens de bekendmaking van het ingezamelde bedrag; € 3.226,30.

  • De uitzending is hier te zien en te beluisteren!

Op 31 juli is het eindbedrag verdubbeld naar ruim € 6000,-.  Hierbij hebben we hulp uit onverwachte hoek gekregen van niemand minder dan Dhr. Bun en de honorair consul van Suriname, de heer Van den Tweel. Gezamenlijk hebben zij het oorspronkelijk ingezamelde bedrag verdubbeld en de verzending van de goederen naar Suriname tot stand laten komen.

  • De tot stand komen van deze spontane actie is hier te lezen

Een hele mooie prestatie die zeer goed is ontvangen door het brede Almeerse publiek.

Dank jullie wel

Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op:

info@roqconsulting.nl |  +31(0)36 799 7570

De oprichters

ROQ Consulting is door ons, 2 broers, opgericht. Geboren en getogen in Nederland, in combinatie met een Surinaamse opvoeding, hebben bijgedragen aan een positieve ontwikkeling in de maatschappij. Trots op onze moeder, beiden gelukkig getrouwd en blij met onze kinderen, vormen de bouwstenen voor onze dagelijkse kracht en motivatie.

De kennis die wij dagelijks bundelen is verkregen door: Werkervaring, zakelijke relaties, sociale netwerk en ervaringen met andere culturen.

Onze kennis is mede ontwikkeld door opleidingen op verschillende niveaus; MAVO, VMBO, MBO (MTS en MEAO), HBO (HTS en HEAO), Universiteit en diverse (bedrijfs) cursussen.

Wij hebben ruim 40 jaar werkervaring; Een commercieel bedrijfskundige managementachtergrond in de zakelijke dienstverlening gecombineerd met business development en sales in de techniek en IT. Daarnaast hebben wij op zowel zakelijk als persoonlijk gebied diverse trainingen, workshops en coaching  trajecten verzorgd.

Door onze ruime ervaring in de zakelijke dienstverlening, sales trainingen en coaching zijn wij bekwaam in het benaderen vanuit een helikopterview.

Onze kracht: Een onderbouwde benadering vanuit een andere invalshoek. Ons advies kunnen wij tevens implementeren. Wij doen aan maatwerk en zijn oplossingsgericht: “Realisaties door investering in relaties”

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op via info@roqconsulting.nl.

Menu