ROQ Consulting – Mei maand Media TV maand – 1Almere/ Ally Taki – 4 Afleveringen

In categorie: Algemeen, Coaching, Consultancy, MVO, Sales Training, Talent Video Pitch, Training

Return On Quality | ROQ Consulting | “Realisaties door investering in relaties”

📺 Wat een geweldige maand met maar liefst 4 tv-opnames voor het programma Ally Taki – een Nederlandse Surinaamse talkshow vanuit Almere! Met presentator Pascal Fredrik hebben we een inspirerend panel samengesteld. 🎥 ROQ Consulting is in mei (2024) meerdere keren uitgenodigd voor het tv-programma Ally Taki, waarbij een verscheidenheid aan onderwerpen werd besproken. 🌟

Bij ROQ Consulting hebben we via onze dienstverlening, consultancy/coaching/sales training & talent video pitch, contact met verschillende soorten mensen, bedrijven en ondernemers. Onze expertise strekt zich uit over diverse disciplines om u van dienst te kunnen zijn.

🥊 Talent Video Pitch: Begeleiding, Ondersteuning, Ontwikkeling en Bemiddeling voor Sporters:

Bij deze aflevering 1 & 2 kwamen Kickbokslegendes aan tafel, met onder andere de befaamde Ernesto Hoost, winnaar van het K-1 World Grand Prix-toernooi in Japan en de succesvolle voormalige professionele kickboksers, nu ook ondernemers, @Benito Caupain en @Rodney Doorjé, namens hun bedrijven MOB (Mind Over Body) en Dojo Doorje.

https://youtu.be/qqleOxOlZFM Kickbokslegende’s aflevering 1

https://youtu.be/6D4DCsWGrmY Kickbokslegende’s aflevering 2

💼 Onze dienst Consultancy – Business Development, Sales Training, Optimalisatie:

Tijdens deze aflevering Unieke zaten wij, ROQ Consulting, aan tafel met ondernemers en hun  unieke concepten

Psychomotorisch Coach, ,Gecertificeerde MBIT-coach, waar neurowetenschappen samenkomen met oude wijsheid en  hybride IT en cybersecurity.

https://www.youtube.com/watch?v=s451RFFvr8k Aflevering – Unieke ondernemersconcepten

🤝 Coaching:

Het laatste onderwerp richtte zich op een urgent thema: Veelvoorkomende jeugdproblemen.

Hierbij schoven onder andere Winston Rose , Otwien Vlieri en Maritsa Vaarhold aan tafel. Winston, Otwin en ik hebben het concept “WOR” (Weerbaarheid Opbouwen en Risico’s vermijden) ontwikkeld, gericht op risicovermindering. Hiermee bieden we een passend antwoord op de vraag naar gepersonaliseerde en identificeerbare oplossingen op het gebied van jeugdcriminaliteit, met behulp van de kennis en inzichten van onze zakenpartner/relatie Maritsa.

https://youtu.be/jE4hunLqsXk Aflevering – Veel voorkomende jeugdproblemen

Natuurlijk houden we jullie op de hoogte van de ontwikkelingen.

Wil je meer informatie over Consultancy, Sales Training, Coaching en / of Talent Video Pitch? Neem gerust contact met ons op:

📞 +31 36 799 7570 | ✉️ info@roqconsulting.nl | 🌐 www.roqconsulting.nl

De oprichters

ROQ Consulting is door ons, 2 broers, opgericht. Geboren en getogen in Nederland, in combinatie met een Surinaamse opvoeding, hebben bijgedragen aan een positieve ontwikkeling in de maatschappij. Trots op onze moeder, beiden gelukkig getrouwd en blij met onze kinderen, vormen de bouwstenen voor onze dagelijkse kracht en motivatie.

De kennis die wij dagelijks bundelen is verkregen door: Werkervaring, zakelijke relaties, sociale netwerk en ervaringen met andere culturen.

Onze kennis is mede ontwikkeld door opleidingen op verschillende niveaus; MAVO, VMBO, MBO (MTS en MEAO), HBO (HTS en HEAO), Universiteit en diverse (bedrijfs) cursussen.

Wij hebben ruim 40 jaar werkervaring; Een commercieel bedrijfskundige managementachtergrond in de zakelijke dienstverlening gecombineerd met business development en sales in de techniek en IT. Daarnaast hebben wij op zowel zakelijk als persoonlijk gebied diverse trainingen, workshops en coaching  trajecten verzorgd.

Door onze ruime ervaring in de zakelijke dienstverlening, sales trainingen en coaching zijn wij bekwaam in het benaderen vanuit een helikopterview.

Onze kracht: Een onderbouwde benadering vanuit een andere invalshoek. Ons advies kunnen wij tevens implementeren. Wij doen aan maatwerk en zijn oplossingsgericht: “Realisaties door investering in relaties”

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op via info@roqconsulting.nl.

Menu