Sponsor Team Almere On Stage Editie 15 | Succesvolle Netwerktraining voor Almeerse Middelbare Scholen!

In categorie: Algemeen, Coaching, Onderwijs, Training, Workshops

Return On Quality | ROQ Consulting | “Realisaties door investering in relaties”

About last Month ….

🌟 ROQ Consulting: Succesvolle Netwerktraining voor Almeerse Middelbare Scholen! 🚀

Met trots kondigen we aan dat ROQ Consulting dit jaar opnieuw met veel enthousiasme de Junior Netwerk Trainingen heeft verzorgd aan maar liefst 11 Almeerse middelbare scholen, ditmaal ter ere van het jubileumjaar van Almere On Stage, de 15e editie! Daarnaast is ROQ Consulting sponsor van deze jubileum editie!

Onze interactieve netwerktraining, gericht op Mavo leerlingen, behandelde boeiende onderwerpen zoals hoe je overkomt, de kunst van de elevator pitch en andere waardevolle inzichten. De feedback was geweldig – leuk, leerzaam, en informatief!

🏆 Certificaat Netwerken:

Wij feliciteren de leerlingen die dit jaar met succes hebben deelgenomen en hun welverdiende ‘Certificaat Netwerken’ in ontvangst hebben mogen nemen. Dit certificaat symboliseert niet alleen hun prestaties tijdens de training, maar ook de positieve impact die het kan hebben, zowel in hun studie als in het leven.

🔑 Sleutel tot Succes:

Bij ROQ Consulting geloven we sterk in het belang van zelfvertrouwen, zelfreflectie, en het geloof in eigen kunnen. Deze eigenschappen vormen de sleutel tot succes en helpen de leerlingen bij het ontwikkelen van inzichten, focus en het bereiken van hun doelen.

🌐 Interesse in een Netwerktraining? Neem Contact Op!

Heeft uw middelbare school of bedrijf interesse in een netwerktraining? Wij staan klaar om u te helpen! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of als u vragen heeft. Samen bouwen we aan sterke relaties en een succesvolle toekomst! 🤝💼

Voor informatie over Netwerktrainingen in het voortgezet onderwijs en/ of Consultancy, Sales Training en/ of Coaching neem gerust contact met ons op:

+31 36 799 7570 | info@roqconsulting.nl | www.roqconsulting.nl

#ROQConsulting #AlmereOnStage #NetwerkTraining #Jubileum #EducatieMetImpact #ToekomstigeLeiders

De oprichters

ROQ Consulting is door ons, 2 broers, opgericht. Geboren en getogen in Nederland, in combinatie met een Surinaamse opvoeding, hebben bijgedragen aan een positieve ontwikkeling in de maatschappij. Trots op onze moeder, beiden gelukkig getrouwd en blij met onze kinderen, vormen de bouwstenen voor onze dagelijkse kracht en motivatie.

De kennis die wij dagelijks bundelen is verkregen door: Werkervaring, zakelijke relaties, sociale netwerk en ervaringen met andere culturen.

Onze kennis is mede ontwikkeld door opleidingen op verschillende niveaus; MAVO, VMBO, MBO (MTS en MEAO), HBO (HTS en HEAO), Universiteit en diverse (bedrijfs) cursussen.

Wij hebben ruim 40 jaar werkervaring; Een commercieel bedrijfskundige managementachtergrond in de zakelijke dienstverlening gecombineerd met business development en sales in de techniek en IT. Daarnaast hebben wij op zowel zakelijk als persoonlijk gebied diverse trainingen, workshops en coaching  trajecten verzorgd.

Door onze ruime ervaring in de zakelijke dienstverlening, sales trainingen en coaching zijn wij bekwaam in het benaderen vanuit een helikopterview.

Onze kracht: Een onderbouwde benadering vanuit een andere invalshoek. Ons advies kunnen wij tevens implementeren. Wij doen aan maatwerk en zijn oplossingsgericht: “Realisaties door investering in relaties”

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op via info@roqconsulting.nl.

Menu